hovedbanner

nyheder

Kunde Cement Finhed Negativt Tryk Si Analyzer

一、Anvendelser

FYS150 Negative Pressure Sieve Analyzer er et specielt instrument til sigteanalyse i overensstemmelse med den nationale standard GB1345-91 "Cement Fineness Inspection Method 80μm Sieve Analysis Method".Det har en enkel struktur, intelligent behandling og bekvem betjening, høj præcision og god repeterbarhed.Funktioner som reduceret energiforbrug.Det er et uundværligt instrument for cementfabrikker, byggefirmaer, videnskabelige forskningsinstitutter og universiteter og gymnasier med cementfag.

二, teknisk parameter

1. Sigteanalysetest finhed: 80μm

2. Screening og analyse automatisk kontroltid 2min (fabriksindstilling)

3. Justerbart område for arbejdsundertryk: 0 til -10000pa

4. Målenøjagtighed: ±100pa

5. Opløsning: 10pa

Dette apparat er meget brugt til at bestemme cementfinhed.Luftstrøm tager rollen som dynamisk medie.Hele systemet er under negativt tryk, prøven, der testes, vil være i strømningstilstand under påvirkning af luftstrøm, der sprøjtes af den roterende gasdyse, og bevæger sig sammen med luftstrømmen.Fine partikler, hvis størrelse er mindre end sigteåbningen, ekstraheres væk og efterlader partikler, hvis størrelse er større end sigteåbningen.

  • Installation og træning
  1. Hvis købere besøger vores fabrik og tjekker maskinen, lærer vi dig, hvordan du installerer og bruger maskinen, og vi træner også dine arbejdere/tekniker ansigt til ansigt.
  2. Uden besøg sender vi dig brugervejledning og video for at lære dig at installere og betjene.
  3. Hvis køber har brug for vores tekniker til at gå til din lokale fabrik, bedes du arrangere kost og logi og andre nødvendige ting.
  • Efter service
  1. Et års garanti for hele maskinen.
  2. 24 timers teknisk support via e-mail eller opkald
  3. Hvis der er et problem med maskinen, reparerer vi den gratis på et år.

150 og 150B

Cement negativ tryk sigte analysator

negativ tryk sigteanalysator

BSC 1200

4

Kontaktoplysninger


Indlægstid: 25. maj 2023