hovedbanner

nyheder

New Zealand-kunder bestiller specifik overfladearealtester til cement

SZB-9 Automatic Blaine Air Permeability Apparatus udfører testen for at bestemme finheden af ​​cementer, kalk og lignende pulvere udtrykt i form af deres specifikke overflade i henhold til ovenstående teststandarder.Finheden af ​​cement kan automatisk måles som specifik overflade ved at observere den tid, det tager for en fast mængde luft at strømme gennem en komprimeret cementleje af specificerede dimensioner og porøsitet. Metoden er sammenlignende snarere end absolut og derfor en referenceprøve af kendte specifikke overflade er påkrævet til kalibrering af apparatet.

Blaine apparat

automatisk Blaine-apparat

Blaine specifik overfladeareal tester

1. Strømforsyningsspænding: 220V±10%

2. Tidstællerområde: 0,1 sekund til 999,9 sekunder

3.Tidstællingspræcision: <0,2 sekunder

4.Målepræcision: ≤1‰

5. Temperaturområde: 8-34 ℃

6. Forhold overfladeareal nummer S: 0,1-9999,9 cm2/g

7.Brugsområde: brugsområde beskrevet i standard GB/T8074-2008

I overensstemmelse med GB/T8074—2008 statsstandard udvikler vi den nye model SZB-9 Auto Ratio overfladetester.Maskinen styres af computeren og betjenes af soft touch-taster, automatisk kontrol af total testproces.Husk automatisk koefficienten, vis forholdets overfladearealværdi direkte efter testarbejdet er afsluttet, det kan også automatisk huske testtiden.

Det automatiske Blaine Air Permeability Apparatus bruges til at bestemme partikelstørrelsen af ​​pulvermaterialer som portlandcement og kalk i forhold til deres specifikke overflade i henhold til Blain-teknikken. Det mikroprocessorstyrede automatiske Blaine Air Permeability Apparat er med en manometersøjle, der fungerer med 1 eller 2 celler. Efter at have indtastet specifikationerne for prøve til kontrolenhed, udfører enheden testen automatisk og sender resultaterne til printeren. Enheden har en grænseflade til en almindeligt kommercielt tilgængelig printer.

Dette automatiske elektroniske apparat med mikroprocessor er udstyret med en automatisk lufttæt enhed. Apparatet består af et fladt kabinet med en manometersøjle og med 4 komponenter i rustfrit stål målecelle. Afhængigt af cementporøsiteten og dens densitet beregner udstyret automatisk den masse, du skal test, bestemmer konstanten K i henhold til standard cement, registrerer testresultaterne med mulighed for at udarbejde en gennemsnitsværdi af forskellige tests.RS 232 port.Definitionen af ​​den endelige Blaine-værdi gives automatisk af apparatet.Leveres komplet med tilbehør


Indlægstid: 25. maj 2023